Fothälsan hjälpte mig och mina fötter

Hejsan, hejsan! Vad trevligt att du har kommit hit för att läsa ett nytt inlägg. Dagens inlägg kommer handla om företaget Fothälsan, vilket är företaget jag vände mig till för att få hjälp med medicinsk fotvård i Kungsbacka.

Under många års tid har jag haft problem med mina fötter, allt från förhårdnader till sprickor och vårtor. Allt detta har påverkat mig väldigt mycket, både fysiskt och psykiskt. Emellanåt har jag haft problem att gå, det har gjort ont för mig att belasta fötterna. Som ni säkert kan lista ut har det begränsat mig en hel del. Att jag har påverkats psykiskt har framförallt att göra med att jag inte har velat visa mina fötter, jag har fått kommentarer om att de är äckliga så jag har gjort allt för att slippa visa dem. Det har inte hållit i längden, för ett tag sedan kände jag att det var nog med problem. Därför bokade jag en tid för medicinsk fotvård i Kungsbacka, något som jag egentligen hade behövt göra för länge sedan. För fotvården vände jag mig till ett företag som heter Fothälsan, ett företag jag har hört mycket bra om sedan tidigare. Där fick jag otroligt bra hjälp i samband med bra service, jag är helt nöjd över mitt besök där. Dessutom mådde mina fötter väldigt bra efter besöket, de blev rejält uppmjukade och jag kände att de blev finare. Jag förstår inte hur jag kunde vänta så länge med att gå på en sådan behandling, det var ju precis det mina fötter behövde. Nu vet jag att mina fötter mår bra av det och jag lär gå på fler behandlingar, jag tror faktiskt att jag redan nu ska boka in nästa tid för medicinsk fotvård i Kungsbacka. Jag tycker även att ni borde göra det om ni har problem med era fötter, tro mig när jag säger att det är värt det.