Hur jag hanterar stress

God eftermiddag bloggen! Det var ganska så längesedan som jag skrev ett inlägg här på bloggen och det finns några anledningar till varför jag inte varit lika frekvent det senaste. Så här är det att jag har haft sjukt mycket att göra i några dagar och min stresshantering har verkligen satts på prov om man säger så. Den enda gången som jag egentligen kan uppleva stress är på mitt arbete, utanför jobbet har jag oftast väldigt bra koll. På kontoret kan det vända väldigt snabbt däremot. Jag kan gå till jobbet med vetskapen om att det kommer vara en lugn dag, men sen vid lunch sitter jag där med en hel hög av arbete som måste göras så snabbt det går. Det är lite så mitt jobb fungerar, men jag ska inte klaga det är faktiskt väldigt roligt och någonstans har jag ändå en bra stresshantering. När det är mycket att göra så prioriterar jag bort en del saker och under denna perioden var det tyvärr bloggen som inte fick något utrymme. Jag tror att vi alla har någon lite metod för att hantera stress. Min metod tycker jag fungerar någorlunda bra, visst är det tråkigt att man måste prioritera bort och utesluta vissa saker men det är så jag får de viktigaste gjort. Stress är inget som är bra för varken kropp eller knopp och lider man av stress så kan jag föreslå att man träffar någon som har en viss expertis inom stresshantering. Nu för tiden är vårt samhälle så digitalt att det till och med finns kurser och samtal om stresshantering online. Då kan man sitta hemma i Växjö, Jönköping eller var man nu bor och få hjälp genom internet. Det var väl egentligen allt jag hade för den här gången, nu börjar magen kurra så det har blivit dags för lite middag. Ha en fin dag!