Jag fick riktigt bra hjälp med trädfällning

Hej och välkommen hit! Denna fina onsdag tänkte jag skriva ett inlägg till er, tanken är att det ska handla om den hjälpen jag tog med trädfällning i Vänersborg för ett tag sedan. Min förhoppning är att du som läser detta kommer tycka att det är intressant. Lämna gärna en kommentar med vad du tyckte.

Den här sommaren var den första sommaren i mitt hus, vilket var helt underbart men jag märkte även några saker som jag inte märkt av tidigare. En sak som tydligt märktes var att min altan på baksidan inte fick lika mycket sol som jag hade hoppats på, förklaringen till det är att det var ett par träd som skymde solen för att nå fram till altanen. Med tanke på att jag är en soldyrkare var min förhoppning att ha i alla fall lite sol på altanen, vilket jag inte hade under sommaren. Det fick mig att leta upp ett företag som kunde hjälpa mig med trädfällning i Vänersborg, jag ville fälla träden som skymde solen samtidigt som jag ville att det skulle genomföras på ett säkert sätt. Företaget jag vände mig till för att få den typen av hjälp heter 7H Skog, ett företag som jag hittade i min jakt på trädfällningsföretag. Nu när jag skriver det här inlägget har jag fått deras hjälp med att fälla träden, därmed kan jag informera er om att jag fick otroligt bra hjälp av dem. Hade jag inte vänt mig till dem hade träden stått kvar på tomten och skymt skolen. Nu är det dock inte särskilt mycket sol som jag vill fånga på altanen men det är ändå skönt inför nästa vår och sommar. För att avsluta dagens inlägg vill jag rekommendera er om det här företaget ifall ni behöver hjälp med trädfällning i Vänersborg eller någon annan närliggande stad.