Vidkranz Harmoni och Hälsa

Hallå, hallå! Varmt välkommen ska du vara till min blogg för ännu ett nytt inlägg. Denna måndag tänkte jag slå på stort och skriva ett rekommendationsinlägg till er, jag vet ju att ni gillar dem lite extra. Idag kommer det handla om företaget jag har vänt mig till för att få hjälp med healing i Halmstad, vilket är Vidkranz Harmoni och Hälsa.

Innan mitt besök hos det här företaget hade jag haft en ganska tuff period, det var inte mycket som stod rätt till. Det tog mycket energi från mig, jag har nog faktiskt aldrig tidigare känt mig så dränerad som jag kände mig då. Det värsta av allt var att jag inte riktigt kunde sätta fingret på vad det var som fick mig att vara så trött och må så dåligt. Under den här perioden provade jag många olika saker med förhoppningen att hitta något som skulle få mig att må bättre, det var allt från skogspromenader till tillskott. Vad jag än provade tyckte jag inte att det fungerade särskilt bra för mig, jag blev till slut desperat. Jag tror säkert att några av er kan relatera när jag säger att man kan nå en punkt där man är så desperat att man nästan provar allt för att hitta det som ska fungera. Efter ett tag nådde jag den punkten och jag provade saker som jag aldrig tidigare ens hade kunnat tänka mig att prova, bland annat akupunktur och healing. Trots att jag tidigare varit väldigt skeptisk till det valde jag att prova det, för healing i Halmstad valde jag att vända mig till ett företag som heter Vidkranz Harmoni och Hälsa. Idag är jag väldigt glad över att jag valde att vända mig dit för den hjälpen, hade jag inte gjort det hade jag antagligen varit fast på samma ruta fortfarande. När jag säger så kan ni säkert lista ut att healingen hjälpte mig, något jag själv har lite svårt att förstå också. Hur som helst är jag väldigt glad över att det fungerade för mig, därför vill jag tipsa er om att också testa det. Är någon av er intresserad av healing i Halmstad kan jag starkt rekommendera er om Vidkranz Harmoni och Hälsa.